Rozvoj bankovnictví prostřednictvím open bankingu - Kmoch, Antonín
Otvorené bankovníctvo (open banking) predstavuje koncept, ktorý pomocou jednotného technologického rozhrania umožňuje aplikáciám tretích strán bezpečný prístup k bankovým produktom, procesom a službám. Open banking je jednou z možných ciest, ako odpovedať na súčasné výzvy v bankovníctve.