<The> Belt and road initiative: connecting China and Central Europe - Fang, Xiao
Hodvábna cesta ako základná myšlienka prepojenia Ázie a Európy. Čo môže stredná Európa očakávať od prepojenia s Čínou? Model spolupráce 16+1 (16 krajín SVE a Čína).