Coming out of the shadows: the Polish perspective on China-Central and Eastern Europe relations - Szczudlik, Justyna
Nový, Čínou vedený formát spolupráce. Potreba rovnováhy v spolupráci. Snaha o vytvorenie zóny voľného obchodu na princípe Hodvábnej cesty. Konvergencia priorít Eú, nečlenských krajín SVE a Číny.