Blowing from the East - Szunomár, Ágnes
Prehľad aktuálnych vzťahov Maďarsko - Čína. Očakávania zo spolupráce Maďarska a Číny. Obchodná cesta Pireus - Budapešť. Projekt Novej hodvábnej cesty ako protihodnota k TTIP (Transatlantické partnerstvo).