Migration from China to Slovakia - Ondris, Peter
Historické pozadie migrácie z Číny na Slovensko. Charakteristika čínskej menšiny na Slovensku. Politika jedného dieťaťa ako jeden z dôvodov migrácie. Prístup Slovenska k migrantom z Číny. Snaha o zatraktívnenie slovenského podnikateľského prostredia.