Distribúcia poistenia po novom - Lehotská, Mária
Distribúcia poistných a zaistných produktov dostáva na európskej úrovni nový právny rámec. Directive on Insurance Distribution (IDD) stanovuje pravidlá pre začatie a výkon distribúcie poistenia. Transparentnosť a odborné požiadavky. IDD musí byť transponovaná do právnych poriadkov členských štátov do roku 2018.