Modelling the Process of Business Management Systems Control - Majerník, Milan, 1952-
Optimalizácia procesov audítorstva systémov business manažmentu na základe štandardov ISO. Optimalizácia v oblastiach kvality, životného prostredia a bezpečnosti.