Poskytovanie služieb bývania mimovládnym neziskovým sektorom - Kuvíková, Helena
Pojem sociálne bývanie. Spôsoby realizácie politiky sociálneho bývania v praxi v krajinách Európskej únie. Sociálne bývanie v Holandsku, Rakúsku a na Slovensku.