Cezhraničné zamestnávanie - Višňovec, Ignác
O zákone č. 351/2015 Z.z. - Zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb (účinnosť od 18.6.2016). Cieľ zákona a povinnosti, ktoré z neho vyplývajú.