Nočná práca - Kovalčíková, Martina
Pojem nočná práca. Povinnosti zamestnávateľa. Kto môže vykonávať nočnú prácu, podmienky výkonu nočnej práce. Mzdové zvýhodnenie nočnej práce. Špecifiká výkonu práce v noci.