Povinná lekárska prehliadka zamestnancov - Mrukviová Tomiová, Sandra
Zamestnávateľ je povinný zabezpečiť vykonávanie zdravotného dohľadu vrátane preventívnych lekárskych prehliadok. Absolvovanie lekárskej prehliadky - prekážka v práci. Lekárske preventívne prehliadky vo vzťahu k práci. Riziková práca. Pracovná zdravotná služba. Správne delikty na úseku verejného zdravotníctva v oblasti ochrany zdravia pri práci.