Metódy výberu zamestnancov - Šukalová, Viera
Vhodná metóda výberu zamestnancov. Zhromažďovanie informácií o uchádzačoch. Metódy výberu zamestnancov - životopis a motivačný list, dotazník, výberový rozhovor, referencie a výberové testy, assessment centre.