Je pracovisko centrum konfliktov? - Jakubíková, Monika
Pracovisko je prostredie, kde dochádza ku skrytým i otvoreným konfliktom. Príčiny konfliktov, pozitíva a negatíva konfliktov. Konflikty intrapersonálne, interpersonálne, skupinové, medziskupinové. Fázy konfliktu a spôsoby zvládania.