V čom má byť personalista odborník? - Jakubíková, Monika
Personálna práca je v každej firme jedinečná. Personalista ako osobnosť musí byť akceptovaný zamestnancami, rovnako ako manažmentom firmy. Čo všetko má v náplni práce dnešný personalista, personálny manažér. Personalista ako biznis partner. Ekonomická stránka personalistiky. Prechod značnej časti práce personalistov do elektronického prostredia. Personalista sa musí neustále rozvíjať odborne i osobnostne.