Prirodzený jazyk ako filozofický problém. Teórie významu a štúdium jazyka - Sageder, Dagmar
Vznik analytickej filozofie, prirodzený jazyk ako filozofický problém. L. Wittgenstein, jeho dielo a vplyv na vývin analytickej filozofie. Oxfordská a Cambridgská lingvistická filozofia. Torie významu.