K niektorým jazykovým osobitostiam dopytových inzerátov ruského portálu - Hudíková, Stanislava, 1981-
Príspevok je pokusom prispieť k výskumu jazykového správania v marketingovej komunikácii prostredníctvom internetu. Hlavné lingvistické príznaky on-line inzerátov. Autorka sa v príspevku venuje dopytovým inzerátom, t. j. inzerátom, ktoré sú zamerané na dopyt po určitom tovare. Dopytové internetové portály mnohí považujú za najkratšiu cestu medzi dodávateľom a obstarávateľom. Sú čoraz populárnejšie, ich najväčšie výhody.