Public administration and fiscal policy at local level: case of Ukraine and Slovakia - Petrenko, Yuliya, 1985-
Porovnanie osobitosti v oblasti verejnej správy a fiškálnej politiky na miestnej úrovni, na Ukrajine a na Slovensku. Hlavné rysy a kroky pri vytváraní fiškálnej politiky Ukrajiny na základe skúsenosti zo Slovenskej republiky.