Poverty trends in Europe and Slovakia - Jánošová, Miroslava
Zhodnotenie súčasného trendu chudoby v podmienkach Európy a Slovenska. Ukazovateľ HDP, podľa ktorého je možné porovnať kvalitu života občanov každej krajiny. Posúdenie miery chudoby prostredníctvom prahových ukazovateľov a indikátorov rizík a ohrození chudobou.