Dátové centrum obcí a miest - Bolek, Vladimír, 1988-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Integrácia projektu na Ústredný portál verejnej správy a moduly, ktoré obciam umožnia zefektívnenie ich činností.