Čo je to in-house a ako sa dá využiť v samospráve? - Tkáč, Juraj
Pojem in-house v zmysle judikatúry Súdneho dvora EÚ smernice o verejnou obstarávaní. Vzájomné vzťahy medzi verejným obstarávaním a iným subjektom. Horizontálny a vertikálny in-house.