Jazyk súčasnej umeleckej literatúry a špecifiká prekladu diel pre deti a mládež - Močková Lorková, Zuzana
Jazyk umeleckej literatúry vo všeobecnosti. Definovanie pojmu literatúra pre deti a mládež. Špecifika jazyka detí a mládeže. Preklad jazyka detí a mládeže z anglofónneho prostredia.