Combining various policy measures in the long-run macroeconomic growth model of Slovakia framework: case of the unemployment benefit - Domonkos, Tomáš
Horizont makroekonomického modelu rastu Slovenska, ktorý môže byť všeobecne používaný pre dlhodobé projekcie vybraných premenných budúceho vývoja nezamestnanosti v prípade slovenskej ekonomiky.