Jazyk a volebná kampaň. Slovensko pred parlamentnými voľbami 2016 - Barac, Ľudovít
Jazyk, ktorý sa používa vo volebnej kampani, je špecifickým druhom jazyka politiky. Je typický svojou rozmanitosťou. Jeho funkciou je presviedčanie. Najčastejšie formy jazyka vo volebnej kampani: volebné heslo, volebný program, predvolebné diskusie, predvolebné stranícke mítingy. Faktory ovplyvňujúce jazyk pred parlamentnými voľbami 2016 na Slovensku.