Hodnotenie digitálnej pripravenosti krajín EÚ a postavenie Slovenska - Ondrejková, Anna
Budovanie znalostnej spoločnosti a vplyv na vzdelávanie, využitie IKT vo vzdelávaní. Digitálna agenda pre Európu. Index digitálnej ekonomiky a spoločnosti (DESI) v rokoch 2015 a 2016. Hodnotenie členských krajín EÚ podľa DESI, hodnotenie Slovenska v roku 2016. Výskumný projekt Digitálna gramotnosť na Slovensku v rokoch 2005-2015.