<The> Main Features of Tax Systems, Social Contributions and Social Transfers Development in EU Countries - Neubauerová, Erika, 1968-
Jedným z dôležitých prvkov v ekonomikách krajín EÚ je harmonizácia daňových systémov a zníženie daňového zaťaženia pre podnikateľov a ekonomicky aktívne obyvateľstvo. Daňové príjmy krajín EÚ v období rokov 2002 až 2012. Analýza vzťahov medzi sociálnymi a ostatnými transfermi, dotáciami, daniami a čistými sociálnymi príspevkami prostredníctvom ekonometrických modelov.