Evaluation of the Natural Gas Industry and Its Changes in the Current Regulatory Period - Bašová, Alena, 1961-
V súvislosti so zmenami v plynárenstve pripravuje Európska komisia balíček zmien s cieľom zjednotenia pravidiel pre tvorbu cien zemného plynu. Regulované ceny v sektore domácností v členských krajinách Európskej únie.