Komunikácia vo vzťahu k interkultúrnemu pracovnému prostrediu - Trnovcová, Daniela
Komunikácia podniku prebieha na všetkých úrovniach a stupňoch. Trendy v komunikačnom procese v podnikoch s multikultúrnou organizačnou štruktúrou. Ak spoločnosť zvládne správne používať zásady komunikácie, vyhne sa komunikačným šumom a bariéram, ktoré sú špecifické najmä pre podniky s multikultúrnou účasťou zamestnancov a manažmentu a mohli by podniku zásadne uškodiť.