<The> Impact of including immigrants without permanent residence status in the public health insurance system in the Czech Republic - Tepperová, Jana
Český verejný systém zdravotného poistenia a jeho charakteristika. Ľudia bez trvalého pobytu, vrátane samostatne zárobkovo činných migrantov z tretích krajín, ich závislých príbuzných a závislých príbuzných zamestnancov z tretích krajín a systém verejného zdravotného poistenia na území Českej republiky.