Reálna hodnota v účtovníctve podnikateľov od 1.1. 2016 - Šlosárová, Anna
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Účtovanie o majetku a záväzkoch oceňovaných reálnou hodnotou v podnikateľskej účtovnej jednotke.