Podpora a financovanie malého a stredného podnikania v SR - Jaroš, Jaroslav
Kľúčové faktory ďalšieho dynamického rozvoja MSP a možnosti získavania prostriedkov na financovanie podnikateľských činností. Individuálne podmienky podniku a vhodná forma financovania. Spoločnosti, ktoré sa zaoberajú podporou a financovaním MSP.