Pochopení digitálního světa je základ úspěchu - Vraný, Jan
Význam digitálnej komunikácie. Digitalizácia ako kľúč k úspechu firiem. Digitálna garáž. E-mailový marketing. Význam sociálnych médií. Stratégia mobilného marketingu.