Návrh zmien v klasifikácii metód podnikovej diagnostiky - Gondžárová, Barbora
Cieľom podnikovej diagnostiky je komplexné analyzovanie stavu, v ktorom sa podnik nachádza, odhalenie a čo najskoršie odstránenie nežiadúcich symptómov. Výber vhodnej ozdravovacej metódy a program harmonizácie podniku a jeho okolia.