Verejné zdravotné poistenie a rozsah zdravotnej starostlivosti - Matulková, Mariana
Verejné zdravotné poistenie, preddavok na poistné. Neodkladná zdravotná starostlivosť a zdravotné výkony. Kúpeľná starostlivosť. Rozsah úhrady.