Search-centric Approach to Sustainability of Academic Marketing - Miklošík, Andrej
Marketingové aktivity a vzájomná závislosť medzi väčším počtom potenciálnych študentov, zvýšenou úrovňou povedomia a dobrého mena vysokej školy.