Nový zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb - Trizuliak, Tibor
Zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb č. 351/2015 Z.z. nadobudne účinnosť 18.6.2016. Zákon má zefektívniť kontrolu a odradiť od nelegálneho zamestnávania. Prinesie hromadu administratívnych povinností. Zmeny aj v iných súvisiacich právnych predpisoch.