Vplyv finančných nástrojov regionálnej politiky EÚ na rozvoj regiónov SR - Nebeský, Ľubomír
Regionálna politika Európskej únie. Územné rozdelenie regiónov Slovenska podľa systému NUTS. Nástroje riadenia regionálnej politiky EÚ. Reforma regionálnej politiky EÚ v rokoch 2007-2013.