Banking Union and the stability of the financial system in EU - Jančíková, Eva, 1960-
Finančná kríza v EMÚ a reakcia EÚ. Banková únia a jej dopad na bankový sektor. Dohľad Európskou centrálnou bankou. Opatrenia ECB počas globálnej krízy.