Tax Incentives of Business Entities in Selected Countries of the EU in the Context of Globalization - Vavrová, Katarína, 1960-
Vývoj a súčasný stav daňových stimulov a ich právna úprava využívaná v Slovenskej republike v porovnaní s Rakúskom, Českou republikou a Nemeckom. Predpoklady ich poskytovania a rozhodnutia podnikateľských subjektov o prípadných investíciách v danej krajine.