Using Bayesian Statistics in Enterprise Demography - Kotlebová, Eva
Princípy bayesiánskej štatistiky. Náležitosti bodového odhadu - chyba strednej hodnoty. Bayesiánsky bodový odhad poissonovej strednej hodnoty. Odhad počtu nových rozdielnych podnikov (NACE) vytvorených v budúcom roku.