Dohoda alebo pracovný pomer? - Surový, Martin
Hlavné rozdiely medzi pracovným pomerom a dohodami. Výhody a nevýhody jednotlivých typov pracovno-právnych vzťahov. Platná legislatíva a typy dôhod, ktoré môžu v súčasnosti zamestnávatelia so zamestnancami uzavrieť.