Tímy ako mantra 21. storočia - Ďuriš, Rastislav
Manažérske školenia, ktoré sa dajú použiť v individuálnom kontakte so zamestnancami. Ako naštartovať, alebo udržať výkonný celý pracovný tím. Kľúčové faktory ako v praxi rozvíjať tímy. "A ako tímujete vy?"