Informačný systém športu a financovanie športu zo štátneho rozpočtu podľa zákona o športe od 1.1.2016 - Strýčková, Jolana
Zákon č. 440/2015 Z.z. o športe - zaviedol informačný systém športu. Úlohy orgánov verejnej moci a orgánov verejnej správy a ich pôsobnosť v športe. Financovanie športu z verejných prostriedkov. Formy financovania športu zo štátneho rozpočtu.