Špeciálnopedagogické poradenstvo - Gabarík, Michal
Špeciálnopedagogické poradenstvo, čím sa zaoberá a ako pomenúva problémy v uspokojovaní potrieb klienta so špeciálno – edukačnými potrebami. Legislatíny predpoklad saturácie potrieb integrovaných a intaktných žiakov.