Disciplína – efektívny faktor prevencie problémového správania žiaka - Emmerová, Ingrid
Príčiny, ktoré vyvolávajú nežiadúce vzorce správania a ich nárast na základných a stredných školách. Najčastejšie výchovné problémy a efektívne faktory prevencie problémového správania žiakov. Závery výskumov.