Efektivní a neefektivní způsoby komunikace - Švamberk Šauerová, Markéta
Postupy a nástroje pre pedagogickú prax, ktoré môžu pomôcť učiteľom pri riešení komunikačných problémov a významným spôsobom napomôcť prispieť k vyššej efektivite pedagogického pôsobenia. Základné pravidlá komunikácie medzi učiteľmi, žiakmi a rodičmi.