Podniky budúcnosti ako nástroj rozvoja priemyslu - Herčko, Jozef
Dôvody vzniku iniciatív na podporu priemyslu a európska iniciatíva na zvýšenie využívania technológií v priemysle – plán hospodárskej obnovy Európy (A European Economic Recovery Plan). Aspekty zavádzania podnikov budúcnosti a oblasti pôsobenia týchto podnikov.