Pokrokové priemyselné inžinierstvo a digitálne a znalostné inžinierstvo - Magvaši, Vladimír
Stojársky a automobilový priemysel je základným odvetvím hospodárstva Slovenskej republiky. Konkurenčná schopnosť týcho odvetví a inovačná výkonnosť založená na nových materiáloch a technológiách. Súbor techník a postupov priemyselného inžinierstva.