Vystavovanie faktúry za služby nemeckému odberateľovi v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Náklady a fakturácia odberateľovi v Nemecku. Pri službách dodávaných podnikateľom v rámci Európskej únie platí prenos daňovej povinnosti na odberateľa – faktúra sa vystaví za cenu DPH vrátane povinnej klauzuly o prenose daňovej povinnosti.