Sociálna sféra a daň z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Daňové aspekty podpory zamestnanosti a sociálnej ochrany, so zameraním na problematiku sociálnej pomoci a sociálnych služieb nielen na strane prijímateľov, ale aj poskytovateľov.