Novela zákona o dani z pridanej hodoty účinná od 1.6.2016 - Válek, Juraj, 1981-
Novelizácia zákona o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z. z. s účinnosťou od 1. júna 2016, pričom zmeny sa budú týkať daňovej povinnosti pri dovoze tovaru a pri oprave základu dane. Zmeny súvisia s nariadením Európskeho parlamentu a Rady EÚ č. 952/2013 z 9. októbra 2013, ktorým sa ustanovuje Colný kódex Únie (prepracované znenie (Ú. v. EÚ L 269, 10. 10. 2013).